Nieuw! Eenmaal, andermaal: goedkoper rijden

Getty Images


Dankzij lease voor particulieren of een auto-abonnement. Door mee te doen aan een Groepsveiling wordt deze probleemloze manier van rijden nog goedkoper.

Het gaat al jarenlang niet goed met de verkoop van nieuwe auto’s. De branche heeft daarom iets nieuws bedacht: lease voor particulieren. Ook wel een auto-abonnement genoemd.  Zo kan bijna iedereen al vanaf een paar honderd euro per maand een nieuwe auto rijden. En dankzij een Groepsveiling dat soms zelfs goedkoper dan blijven rijden in een oude auto met stijgende onderhoudskosten.
 
Wat is een auto-abonnement?
Een auto kost snel honderden euro per maand. Afschrijving, verzekeringen, onderhoud: het tikt enorm aan, zo blijkt onder meer uit het Auto Dashboard van de ANWB.  Daar wordt snel duidelijk wat een auto écht kost. Dat valt meestal tegen.
 
Een duidelijk, betaalbaar alternatief dat niet voor verrassingen zorgt is het auto-abonnement. Dat betekent één vast bedrag per maand betalen, waar alles inzit. U betaalt alleen zelf nog de brandstof en rijdt in een splinternieuwe auto zonder onverwachte rekeningen voor keuringen, beurten of schade.

Het maandbedrag bij een auto-abonnement is inclusief
-       Allrisk verzekering
-       Wegenbelasting
-       Onderhoud en banden
-       Reparaties
-       Pechhulp
-       Vervangend vervoer
 
Een abonnement sluit u af voor afgesproken kilometers per jaar. Rijdt u meer? Dan betaalt u die kilometers apart of u laat de maandkilometers aanpassen. Een beetje zoals het bij een abonnement op een mobiele telefoon werkt.
 
VEILING!
Het auto-abonnement kan nóg goedkoper. Hoe?  Door in een veiling autobedrijven tegen elkaar op te laten bieden. Zo krijgt u het goedkoopste auto-abonnement tegen de beste voorwaarden. De veiling wordt door Plusonline georganiseerd met Groepsveiling.nl. Zij organiseren al jaren met veel succes energieveilingen. Daar deden duizenden mensen aan mee om honderden euro’s te besparen op de stookkosten.
 
Hoe? Vrijblijvend en gratis inschrijven
U kunt u gratis en vrijblijvend inschrijven voor de veiling. Daarna ontvangt u de uitkomst van de veiling, zodat u zelf kunt zien hoe voordelig het voor u kan zijn.
U zit nergens aan vast en beslist zelf. Makkelijk, goedkoop en zonder verplichtingen.

Auteur