Test: de beste strandtent

Getty Images

Na een week slecht weer in juli lijkt de zomer weer terug te komen. Tijd om naar de zee te gaan. Wie aan het strand zin krijgt om iets te eten of te drinken kan het beste naar Noordwijk gaan, want in deze badplaats staat De Zeemeeuw, gekozen tot het beste strandpaviljoen.

In de verkiezing van het beste strandpaviljoen kreeg De Zeemeeuw van het publiek hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van het eten en drinken, de schoonheid en de uitstraling. De vakjury was het hier mee eens en roemde bovendien de bedrijfsvoering en de gastvrijheid. Vorig jaar was De Zeemeeuw het beste strandpaviljoen in de provincie Zuid-Holland.

Toeristen

Onder Belgische en Duitse toeristen is een aparte verkiezing gehouden. Bij de zuiderburen is strandpaviljoen Titus in Kijkduin favoriet omdat deze locatie een ultieme vakantiebeleving biedt. De oosterburen kozen voor De Boekanier in Nieuwvliet (Zeeland) vanwege de vriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Thalassa in Zandvoort aan Zee is verkozen tot het schoonste strandpaviljoen. Deze strandtent scoort als enige op alle relevante punten een negen. Het hele strand wordt tijdens het seizoen dagelijks schoongemaakt met een grote zelfontwikkelde zeefmachine.

Auteur 
Bron 
  • Geld & Recht